Reparaties of vernieuwen van de riolering of afvoer, is af en toe noodzakelijk.Nadat het het rioolprobleem gelokaliseerd is, hetzij visueel, of d.m.v. een camera inspectie. Ook hierin zijn wij rioolspecialist! Of het nu gaat om een kleine sanitaire reparatie voor binnenshuis of om een grote reparatie van het hoofdriool, wij zijn de specialist!

Zoals eerder al aangegeven, moeten er soms  reparaties aan de riolering worden uitgevoerd, of zelfs helemaal vervangen worden. Deze werkzaamheden kan Rioolservice Middelburg voor u uitvoeren. Wij beschikken over ervaren ontstoppings en reparatie monteurs. Deze monteurs hebben de klus snel en met garantie zo geklaard, zodat u na de reparaties, weer snel van uw riolering gebruik kan maken. Daarnaast worden alleen de beste materialen gebruikt, zodat de riolering weer jaren lang, bij normaal gebruik goed functioneert. Een kleine reparatie kunnen wij in veel gevallen direct uitvoeren, maar grote reparaties en nieuwe aanleg doen wij op afspraak. Vanzelfsprekend zorgen wij ervoor dat u tot die tijd de afvoer of riolering kan blijven gebruiken. Vraag bij ons riool bedrijf een offerte voor de uit te voeren werkzaamheden.

Om het voor de klant en ons makkelijk te houden, vragen wij om na afloop van de werkzaamheden de verschuldigde bedragen, te pinnen op ons mobiel pinapparaat, of contant te voldoen.

Ook voor  reparaties stelt Rioolservice Nederland bepaalde eisen en garanties.