Riolering of afvoer ontstoppen in  Middelburg. Bel direct 0118-227047!

De snelle en voordelige oplossing van een verstopte riolering, gootsteen of douche afvoer.

UW RIOOL OF AFVOER ONTSTOPPEN VOOR € 75,- INCLUSIEF 1 UUR ARBEID, VOORRIJKOSTEN EN GEBRUIK APPARATUUR maar EXCLUSIEF BTW ( Maandag t/m/ Vrijdag 7:30 -17:30 ) BEL DAN DIRECT 0118-227047.. Vergelijk onze prijzen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Riolering of keuken afvoer , deskundig, snel en voordelig laten ontstoppen? Rioolservice Middelburg is het beste ontstoppingsbedrijf uit de provincie Zeeland. Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van alle soorten verstoppingen en rioolproblemen met betrekking tot alle  afvoeren, in en rond het huis, in Middelburg. Rioolservice Middelburg lost elke verstopping in de riolering en andere afvoeren netjes op. Ons werkgebied is de omgeving van Middelburg, maar ook klanten buiten deze regio, zullen  wij proberen  te helpen. Onze riool werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het ontstoppen, inspecteren en repareren van:

■Condenswater afvoer ( C.V. installatie )
■Toilet afvoer
■Keuken afvoer ( gootsteen, wasmachine afvoer, afwasmachine afvoer )
■Badkamer afvoer ( douche, wastafel en badafvoer )

Ook voor hulp bij wateroverlast, kunt u bij ons terecht, voor het wegpompen van overvloedig regenwater uit kelders en kruipruimtes. Tevens kunnen wij voor u een riool inspectie verzorgen van alle afvoeren vanaf 40mm diameter. Ook het opsporen van rioolstank behoort tot onze dagelijkse werkzaamheden.

Wij werken met  modern materiaal, en is netheid , betrouwbaarheid en deskundigheid, bij ons vanzelfsprekend.Wij helpen onze klanten, waar mogelijk, dezelfde dag, of zeker binnen 24 uur, met hun riool of afvoer verstopping.  Nood reparaties, doen wij direct, definitieve reparaties en nieuwe aanleg, doen wij op afspraak.

Wij werken met vaste prijzen, zodat u, voordat u een afspraak met ons maak, al weet wat voor kosten u aan ons verschuldigd bent.  Laat u eerst goed informeren, omtrent de te verwachten kosten, voordat u van een ander, ontstoppingsbedijf gebruik maakt. Bel ons telefoonnummer 0118-227047

Om het voor de klant en ons makkelijk te houden, vragen wij om na afloop van de werkzaamheden de verschuldigde bedragen, te pinnen op ons mobiel pinapparaat, of contant te voldoen.

Blijft uw toiletpot vol water staan?, loopt het water in uw gootsteen niet meer weg?, of komt het water uit uw afwasmachine, in uw spoelbak weer omhoog? Loopt uw dakgoot over, of stroomt het regenwater uw woning binnen? Heeft u last van rioolstank in uw woning? Bel dan ons servicenummer. 0118-227047 Dit nummer is 24 uur per dag bereikbaar.

Wij zijn aangesloten bij de organisatie Rioolservice Nederland. Rioolservice Nederland staat garant voor kwaliteit, deskundigheid, netheid en betrouwbaarheid. Kijk voor meer informatie op http://www.rioolservicenederland.nl/.

Rioolservice Middelburg is ook vindbaar op de rioolspecialisten website www.ontstoppingsbedrijven.nl

Alle werkzaamheden welke wij moeten uitvoeren, zijn voor risico van de opdrachtgever.

Wij verrichten onze rioolwerkzaamheden ook onder de naam Rioolservice Zeeland